Hoe jij “defusie” kunt gebruiken om meer rust in je kop, je lijf en je leven te krijgen

Bij problemen mentale problemen, gezondheid, geld, relatieproblemen of stress. In elke situatie.

Beste drukke man,
 
Ben je op zoek naar meer rust in je kop? JA!
 
Wil je meer ontspanning in je lijf ondanks mentale klachten of stress? JA!
 
Wil je voldaan en tevreden genieten van je vrije tijd? JA!
 
Wil je meer positieve gevoelens en energie? JA!

Wat is het geheim?

Het is de methode die we de positieve 8 noemen.
 
Met een druk leven, de druk om te presteren en de mentale uitdagingen van deze tijd (alles perfect willen doen, je beste kant laten zien en altijd ja zeggen) kon ik niet wachten om een manier te vinden die mij niet de vermoeidheid en somberheid in trok. Mijn lessen als toegepast psycholoog deel ik nu graag met jou.
 
Leer beter om te gaan met je gedachten, gevoel en je zelforganisatie in slechts enkele momenten per week. Sluit je aan bij de groep deelnemers die de positieve 8 inzet als basis om weer te vitaal leven vanuit je eigen waarden en te bouwen aan een leven om van te houden.

Een bewuste en persoonsgerichte manier om jouzelf de aandacht en ontwikkeling te geven om (mentaal) sterk te staan, ongeacht je problemen en tegenslagen.

Laat je niet gek maken door wat anderen denken en het gevoel dat je voortdurend geleefd wordt. Het is tijd om deze keuzes definitief de ander kant op te laten vallen.

Doorgaan op de manier waarop je het nu doet, levert je alleen nog maar meer somberheid en vermoeidheid op. Eerst mentaal en dan ook lichamelijk.
 
Heb je het idee dat je in een negatieve cyclus zit? Dan openen zich er voor jou gevoel maar weinig kansen die leiden naar minder stress en meer positieve gevoelens.
 
Heb je het idee dat je geleefd wordt en voel jij je machteloos? Je zegt waarschijnlijk nooit nee en doet altijd je best, juist voor anderen. Dat klinkt nobel, maar werkt ook zelf-saboterend.
 
Doorgaan op de manier waarop je het nu doet, levert je alleen nog maar meer somberheid en vermoeidheid op. Eerst mentaal en dan ook lichamelijk.
 

Heb je het idee dat je in een negatieve cyclus zit? Dan openen zich er voor jou gevoel maar weinig kansen die leiden naar minder stress en meer positieve gevoelens.

Heb je het idee dat je geleefd wordt en voel jij je machteloos? Je zegt waarschijnlijk nooit nee en doet altijd je best, juist voor anderen. Dat klinkt nobel, maar werkt ook zelf-saboterend.

Wil je meer weten of Uit de Rats bij iets kan betekenen voor jou?

Even voorstellen

Hoi, Ik ben Peter. Toegepast psycholoog en coach.

De laatste jaren doe ik mijn best, om juist minder mijn best te doen ;). Alleen doe ik wel de juiste dingen. In plaats van ‘ The sky is the limit’ en live Life tot the fullest, neem ik juist genoeg met ‘ slow and steady’ en doe het goed of doe het niet.

Ik leef niet op uitbundige dromen of scherpe doelen, juist op basis van waarden die ik belangrijk vindt. Gezondheid, groei, vitaliteit, ontspanning, verbinding.

Ondertussen houd ik mijzelf bezig als psycholoog en coach in mijn eigen online coachpraktijk, bij een arbodienst en training & coaching bedrijf.

Ik zou bijna vergeten, maar de meeste tijd ben ik natuurlijk vader van Tess en een zoon die nog geboren moet worden en echtgenoot van Kirsten.

In de praktijk zie ik, net zoals bij mijzelf zag, veel mannen worstelen met prestatiedrang, stress en de gevoelens en gedachten die daarmee gepaard gaan. Ten koste van zichzelf.

Mijn voorstel rondje heeft verder niks te maken met dit programma, maar alles met hoe je met jezelf omgaat. Als psycholoog en bezige baas die altijd nieuwe ideeën heeft, ben ik mijzelf in al mijn enthousiasme en toewijding al vaker tegen gekomen.

Hoewel ik al talloze boeken had gelezen over persoonlijke ontwikkeling en dacht dat ik sterk in mijn schoenen stond, had ik alsnog een stressvolle periode nodig om mijzelf écht flink tegen te komen.

Al mijn tijd en aandacht ging naar het werk uit en in mijn vrije tijd zorgde ik slecht voor mijzelf. Ik ging vier avonden per week de kroeg in, was voortdurend moe en kon eigenlijk niet alleen zijn. Dat gecombineerd met een kantoor zonder daglicht en financiële stress en hatsa, een ideaal recept voor somberheid en lustloosheid.

Komt dit bekend voor?

Voel jij je:

 • somber door veel negatieve gevoelens
 • Je schuldig als je probeert te genieten
 • Gespannen als je vrij bent
 • Gehaast als je je kinderen naar bed brengt
 • Snel op je tenen getrapt door opmerkingen van anderen
 • Voortdurend moe en lusteloos
 • Machteloos als vader of partner

Om nog maar te zwijgen over wat het met je eigenwaarde doet…

Er was een faillissement met doorstart en stressvolle periode nodig om de knoop door te hakken. Ik zegde per direct mijn baan op ik heb maanden zonder werk gezeten, maar één ding wist ik zeker: de keuze die ik nu ga maken, zal 100% goed voelen.

Per toeval kwam ik de opleiding toegepaste psychologie tegen. Ik besloot opnieuw te gaan studeren en leerde over gedragsontwikkeling, persoonlijkheid, gesprekken voeren, online coachen, trainen, klinische psychologie, mediation en wat al niet meer.

Vier jaar lang 10 uur per week studeren, 40+ uur werken en ondertussen fit worden een leven opbouwen in een andere stad met een nieuwe relatie, samenwonen en een kind krijgen.

Vooral dat laatste was voor mij erg belangrijk. Het vaderschap en mijn (inmiddels) vrouw, lieten zien wat er meer belangrijk is dan mijn echostem dat aanstuurde op werk, carrière, geld en meer.

Ik zag in dat mijzelf en mijn mentale welzijn organiseren en verzorgen, net zo belangrijk is als werken en leuke dingen doen. Door het vaderschap en te zorgen voor mijn mentale welzijn, leerde ik mijn sterke kanten te combineren met theorieën uit de positieve psychologie, waarmee ik beter om kon gaan met problemen en tegenslagen, meer rust en positieve gevoelens ging ervaren.

 • In plaats van live life to the fullest, kies ik voor dankbaarheid en voldoening
 • In plaats van vermijding, kies ik voor acceptatie
 • In plaats van controle kies ik voor loslaten
 • In plaats van geleefd worden, kies ik ervoor om te leven naar waarden
 • In plaats van te wachten, neem ik een stap

In plaats van geleefd worden

Kies ik voor leven naar waarden

In plaats van live life to the fullest

Kies ik voor voldoening

In plaats van controle

Kies ik voor loslaten

In plaats van te wachten

Kies ik voor loslaten

Het resultaat is meer rust in mijn kop, mijn lijf en mijn leven. Dit geeft de ruimte om open te staan voor positieve gevoelens, kan ik meer genieten van spontane acties en ben ik meer de leuke vader die ik wil zijn.

En het begon allemaal bij het uitvoeren van de eerste les.

Niet alleen bij mij werkt het zo, ook anderen die deze cursus volgden hadden dezelfde ervaring.

Ik ben er zo enthousiast over dat ik (naast mijn baan, mijn rust en ontspannenheid weer op het spel zet) een programma heb gemaakt voor alle drukke, gespannen mannen met interesse.

Hierbij introduceer ik:

Uit de Rats

De positieve 8 methode voor meer rust in je kop, je lijf en je leven, zodat je weer kunt bouwen aan een leven om van te houden. Meer weten van Uit de Rats?

Inhoud

In 7 modules met elk diverse videolessen en oefeningen, leer je exact hoe je weer rust in je kop kunt krijgen en in jezelf kunt verdiepen, terwijl je bouwt aan een leven om van te houden. Hieronder vind je een overzicht van de 7 modules:

 • Je begrijpt hoe jouw gedachten, gevoelens en gedrag met elkaar samenhangen.
 • Hoe je jouw negatieve patroon kunt doorbreken.
 • De meest effectieve manier om je gedachten, gevoelens en gedrag te ontwikkelen.
 • Hoe je jezelf beschermt tegen terugval.
 • Hoe jouw lichaam reageert op stress en het verschil met angst.
 • Waardoor jouw klachten ontstaan en vooral, hoe draai je het om?
 • Controle en vermijding, oftewel; beter omgaan met jouw situatie.
 • Beter omgaan met tegenslagen of problemen
 • Wat is nu eigenlijk het probleem?
 • 7 stappen van probleem oplossen
 • Het persoonlijke probleem oplossen werkblad.
 • Wat is acceptatie en het verschil tussen pijn en leiden.
 • In 8 stappen naar meer positieve gevoelens en gebeurtenissen.
 • Journaling voor positieve ervaringen
 • Van de negatieve cyclus naar een positieve cyclus.
 • Wat geluk niet is.
 • Wat je wel gelukkig maakt.
 • Waar je gaat doen voor meer geluk, positieve gevoelens.
 • Anders kijken naar gebeurtenissen.
 • Door je roze bril in plaats van als zwartkijker.
 • Zet je stappen in een optimistischer leven!
 • Ga leven in plaats van geleefd worden!
 • Ontdek wat jij écht belangrijk vindt.
 • En wat dat betekent voor jouw dagelijkse keuzes.
 • Bouw aan een leven om van te houden!

De lessen in de modulen worden elke week naar je toe gestuurd via e-mail. Ik ben enorm trots op de inhoud, en ik weet zeker dat dit jou enorm gaat helpen.

Je zal vooral mij tegenkomen in de filmpjes. En daarnaast worden de lessen aangevuld met uitdagende stap voor stap oefeningen om de inhoud direct toe te passen op jouw situatie.

Daarnaast krijg je deze bonussen

Videotraining ‘Eerste Stappen bij Problemen Oplossen’

t.w.v 29 EUR

Whitepaper: Beter Slapen ook bij Piekeren

t.w.v 19 EUR

Persoonlijke sessie

t.w.v 85 EUR

Ik vind dat dit programma betaalbaar moet zijn en het je direct verder moet helpen. Daarom krijg je naast dit programma 3 bonussen die je vanaf de start meteen kunt inzetten. Wil je weten of Uit de Rats iets voor jou is?

Het kostte mij een paar stressvolle perioden, een studie toegepaste psychologie van 20.000 EUR, tientallen boeken en tig coachtrajecten om de meest effectieve lessen samen te vatten in dit online programma. En nog belangrijker, er staat geen prijs op rust in je kop, meer openstaan voor positieve gevoelens als je dat weet te gebruiken in jouw vaderschap en naar je partner.

🙏 Wat zou het je waard zijn om meer rust in je leven te ervaren en te kunnen bouwen aan een leven om van te houden?

🙌 Wat zou het je waard zijn om plezier uit te stralen én over te dragen op jouw naasten?

💪 Wat zou het je waard zijn om, ondanks de tegenslagen die jullie nog gaan tegenkomen, de veerkracht te ervaren om de uitdagingen aan te gaan en sterker te boven komen?

Ik heb ervaren dat het gebruiken van de lessen direct voor een positieve ontwikkeling zorgen.

Ik bied het programma aan voor een prijs van 970 euro.

Daarnaast heb je een 14 dagen niet goed geld terug garantie. In die tijd kun je de eerste twee modules volgen en ga je al je eerste inzichten opdoen en ontwikkeling maken.

Is het niet wat je verwacht, stuur dan gerust een mail en dan retourneer ik je investering volledig terug.

Dit programma is uniek en persoonlijk samengesteld dus nergens anders te volgen. Het is mijn gift, samengesteld uit persoonlijke lessen, theorie en ervaringen uit de praktijk.

Dus wil jij werken aan je somberheid, lusteloosheid en stress? En in de plaats daarvan meer positieve gevoelens en ervaringen en bouwen aan een leven om van te houden? Maak dan gebruik van de aanbieding van dit programma.

Je loopt geen enkel risico. Klik op de knop om deel te nemen. Je kunt direct starten met je eerste videoles of de bonussen.

Wil jij weten of Uit de Rats iets voor jou is?

Wil jij:

 • Meer rust in je kop je lijf en je leven?
 • Meer te genieten zijn voor jou kinderen en je partner?
 • Het gevoel hebben dat jij je leven leeft, in plaats van andersom?

Je gaat er geen spijt van krijgen. Bedankt voor het lezen van deze pagina.

Ik kan niet wachten om je kennis te laten maken met de positieve 8 methode.

Hopelijk tot de start!

Groet,

Peter

Peter Vooren

PS Er is een niet goed, geld terug garantie. Ik heb eerstehands ervaren en gezien bij mijn cliënten dat deze lessen effectief zijn. Als je erover denkt om mee te doen, dan is het nu logisch om te starten. Klik op de knop hieronder, en ik spreek je in de eerste video. Heb je interesse, maar wil je niet deelnemen? Dan zal er waarschijnlijk ook niks aan je situatie veranderen en blijft alles hetzelfde. Die keuze kost je ook wat. Is dat het je wel waard?